Jump to content

Posting piccys


Recommended Posts

Still having problems. If I try to post a picture from my WS (I don't/won't use photobucket, so Chris's instructions can't help), I get the box with a red X and something like 'border="0"/>' (in fact I get it if I previewthis page)

I'm using the format;

[img]

http://www.mywebaddress.com/images/something.jpg

[/img]

Is the fact that I am using a .jpg a problem? Any other ideas?

 

Link to comment
Share on other sites

Well, it works for me. I haven't a clue where that 'border' stuff comes from. It looks like you will have to try to get an answer out of the moderators or admins (easier said than done, I know). Sorry I can't help, Nick.

 

Link to comment
Share on other sites

[img]http://www.aplaceinfrance.com/images/Tina_daniel.jpg[/img]

It works OK, Nick. 

Go to your website, select the picture you want, right click on it and select Properties.  Highlight the Address (URL) and right click to copy it.  Finally, paste the URL in between the two forum image on/off codes as explained by Will (don't leave any spaces before or after the URL).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Yes, good explanation SD, and it works like that for me too. But it seems that Nick can't use the 'img' tags for some reason. I suspect it is something to do with that 'border' thing that looks like a bit of stray HTML code creeping in from somewhere, so itcould be something to do with Nick's particular set up.

Link to comment
Share on other sites

Was this the thread you were thinking of Nick http://www.completefrance.com/cs/forums/896488/ShowPost.aspx  ?  You posted a picture from your website in it.  The code for the photo was http://www.aplaceinfrance.com/images/misc/satsetup.jpg

Usually all you need to do to publish photos from your own website here is to right click on the photo, select copy, and then paste it into your mail.

 

Link to comment
Share on other sites

OK, let us try this;

[img]http://www.aplaceinfrance.com/images/mr-bean.jpg[/img]

And?

Bugger 'oi, it works - joke is a bit old, now, though....

Thanks to all - I hope I can remember for the next time (although I can't explain/or are willing to accept) what went wrong the last time...

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...