Jump to content

unable to post using Camino (OS X)


hoverfrog
 Share

Recommended Posts

Under Firefox, when making a post the text entry field never

indicates anything to show it has the focus (where there is no text in it.  With an empty (no test) text entry box there

is no flashing caret, nothing to show it has the focus.  What I do (in Firefox) is just click the

mouse over the text box and type away. 

Once there is something in the text box then the caret will show and

life is a bit easier.

There are also some “funnies” with the editor (e.g. click in

the box below the part that contains text and the caret position does not

change.

This may be what you are seeing on you Mac.

Ian

Link to comment
Share on other sites

thanks for the reply, but unfortunately it is not the case.

I have tried every way I can think of to get input focus into the text field (including clicking in it and trying to tab to it) but no text is ever entered :(

In Safari the cursor turns to a caret over the text-entry box, but on Camino it disappears... as do the keystrokes.

hoverfrog

Link to comment
Share on other sites

I also wasn't able to post,but only since Monday, on my normal Mozilla Frirefox, same type of problem as Hoverfrog. Now I've entered the forum via Internet Explorer and "il marche!" Also I find the main forum easier to read as the font size is bigger. Pat.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...